Half Pension
Crown Inn Hotel Eindhoven
image

Half Pension

Een overnachting in hartje centrum Eindhoven. S'avonds geniet u van een heerlijk diner in het restaurant First Floor Dinner & Drinks. Het hotel en restaurant is gelegen aan het altijd gezellige marktplein midden in Eindhoven. Dit trendy restaurant bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de eerste etage van hotel Crown Inn. Hier kunt u genieten van het uitzicht over de markt onder het genot van een bijzonder diner met een bijpassend wijntje, in een sfeervolle ambiance.

Ook te boeken per mail:

info@crowninn.nl

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie

Faciliteiten & Huisregels & Boekingsvoorwaarden

Aanwijzingen personeel: Aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

Agressie/bedreiging: Voor elke vorm van agressie/bedreiging wordt altijd de politie gebeld, dit kan leiden tot uitzetting uit het hotel, zonder terugbetaling.

Baby bed: Op aanvraag beschikbaar, tegen tarief van €4,50 per dag.

Bagageopslag: Mocht u bagage tijdelijk willen opslaan dan kunt u zich hiervoor bij de receptie melden.

Bedden: Al onze bedden zijn voorzien van anti allergische synthetische kussens en dekbedden.

Bezoek: Het is niet toegestaan om bezoek van buitenaf op uw kamer te ontvangen, het bezoek kan zich melden aan de receptie. Daarnaast is het niet toegestaan om met meerdere personen dan het aantal bedden (slaap plaatsen) een kamer te delen.

Borg: Houd er rekening mee dat er bij aankomst een borg van EUR 100 kan worden gevraagd. Dit bedrag kan worden gebruikt voor eventuele schade en bijkomende kosten in het hotel. 

Brandalarm: Wanneer het brandalarm klinkt volgt u rustig de bewijzering naar de vluchtroutes. Bij de kamerdeur treft u tevens een plattegrond waarop de vluchtroutes staan aangegeven.

Brandmelder: Het demonteren van-, buiten werking stellen van-, en het belemmeren van de functionaliteit van de branddetectoren is ten strengste verboden, tevens een strafbaar feit. Bij constatatie van de overtreding wordt de politie gebeld en zal uitzetting volgen, zonder terugbetaling. Hier zullen wij een boete van € 100 in rekening brengen plus de kosten van klachten door de geluidsoverlast van de onechte brandmelding.

Check in tijd: U kunt vanaf 15:00 uur inchecken aan de hotelreceptie. Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken.

Check out tijd: Wij verzoeken u vriendelijk de kamer vóór 12:00 uur te verlaten op de vertrekdag. Er zullen kosten in rekening gebracht worden wanneer u niet op tijd uitcheckt, welke op kunnen lopen tot de kosten gelijk aan een nieuwe overnachting.

Dieet/kindermenu: Op aanvraag houden wij in het restaurant graag rekening hiermee.

Diefstal: Hotel Crown Inn is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.

“Do Not Disturb” kaart: Gebruik de “Do Not Disturb” kaart als u geen schoonmaak of niet gestoord wilt worden. De housekeeping zal dan niet aankloppen en dus uw kamer niet schoonmaken, zij zijn tot 12h00 aanwezig.

Drinkwater: Het kraanwater in Nederland is drinkbaar.

Drugs: Drugsgebruik en drugsbezit is niet toegestaan in het gehele hotel. Bij constatering van drugsgebruik / drugsbezit zal uitzetting volgen, zonder terugbetaling.

Eigen consumpties/eten: Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen in de publieke ruimtes van het hotel. Eten op de kamer is niet toegestaan.

Fietsen: Het meebrengen van fietsen in het hotel is niet toegestaan.

Garantie: Het hotel controleert de geldigheid van de creditcard op het moment van het reserveren en dat kan door middel van een pre-autorisatie van EUR 1 worden gedaan. Als de creditcard ongeldig blijkt te zijn, dan dient u binnen 24 uur alsnog geldige creditcardgegevens te verstrekken. Uw reservering wordt geannuleerd als u binnen 24 uur geen geldige creditcardgegevens kunt verstrekken. 

De houder van de creditcard dient bij aankomst aanwezig te zijn en de creditcard te tonen die gebruikt is voor het reserveren. Als een creditcard van iemand anders wordt gebruikt, dient een autorisatieformulier van derden te worden ondertekend door de kaarthouder. Het ondertekende formulier moet uiterlijk 8 dagen voor aankomst worden ingevuld en teruggestuurd.

Groepsreserveringen: Indien u met een groep wenst te verblijven, verzoeken wij u contact met de receptie op te nemen. Zij kunnen de reservering voor u maken. Op groepsreserveringen van meer dan 5 kamers zijn andere voorwaarden van toepassing, waaronder mogelijk een aanbetaling.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in het Crown Inn hotel.

Huishouding: Indien u speciale wensen heeft, zoals een extra deken, kussen, strijkijzer/plank kunt u contact opnemen met de receptie.

Identificatie: Gasten zijn verplicht om een ​​geldig identiteitsbewijs met foto te tonen bij het inchecken.

Internet: Crown Inn biedt u gratis draadloos internet aan, in het gehele hotel.

Kluis: De kamers beschikken over een kluisje, waarin u uw waardevolle spullen kunt opbergen.

Kopieerservice: Voor het printen en kopiëren van documenten kunt u zich wenden tot de receptie.

Nooduitgangen: Het is niet toegestaan gebruik te maken van de nooduitgangen wanneer er geen alarm luidt.

Ontbijt: In brasserie Carrousel, maandag t/m vrijdag 7:00-10:00 uur, zaterdag en zondag 8:00-11:00 uur.

Ontbijt box: U kunt een ontbijt box (€ 7,50) aanvragen bij de receptie. Gelieve dit s ’avonds voor 20:00 uur te doen.

Receptie: 24 uur per dag geopend.

Roken: Roken is ten strengste verboden in het gehele hotel, tevens een strafbaar feit. Indien u toch rookt zullen wij € 100 boete en de reinigingskosten in rekening brengen. Ook roken uit het raam/elke vorm van vuur is niet toegestaan. Het kan leiden tot uitzetting uit het hotel, zonder terugbetaling.

Stomerij/Wasserij: Was –en stoomgoed dat voor 9:00 uur is ingeleverd, wordt op dezelfde dag terugbezorgd, behalve in het weekend en op feestdagen. Een waszak met lijst en prijzen treft u aan in uw kast.

Waardevolle zaken: Het hotel is niet aansprakelijk voor vermissing van persoonlijke eigendommen.

Wapens: Het bezit van wapens is ten strengste verboden in het hotel. Bij constatering van wapenbezit wordt de politie gebeld en zal uitzetting volgen, zonder terugbetaling.

Bij het niet houden aan een van de bovengenoemde huisregels zullen altijd consequenties volgen.

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH): Hotel Crown Inn volgt de UVH en de daarin gestelde regels en verboden.