First Floor Dinner & Drinks
Crown Inn Hotel Eindhoven
image

First Floor Dinner & Drinks

First Floor Dinner & Drinks is gelegen aan het altijd gezellige marktplein midden in Eindhoven. Dit trendy restaurant bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de eerste etage van hotel Crown Inn boven de Carrousel. Hier kunt u genieten van het uitzicht over de markt onder het genot van een bijzondere maaltijd met een bijpassend wijntje, in een sfeervolle ambiance.

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie

Corona-update

Covid-19
Wij zijn ons zeer bewust van de impact van het corona virus (covid-19) en daarom hebben wij besloten om Crown Inn Hotel Eindhoven te sluiten vanaf 19 maart. De gezondheid, veiligheid en welzijn van onze medewerkers en gasten heeft altijd voorrang bij het nemen van een dergelijke beslissing. Alle reserveringen t/m 6 april zullen door onze receptie worden benaderd.

Wij zien u graag weer terug na 7 april a.s.

Wij wensen iedereen goede moed en gezondheid!

Welkom bij Crown Inn Hotel Eindhoven

Geen enkel hotel in Eindhoven ligt zo centraal als het Crown Inn. In het hartje van de vijfde stad van Nederland verwelkomen wij zowel zakelijke als particuliere gasten. Crown Inn staat voor comfort en een persoonlijke benadering in een huiselijke omgeving op een toplocatie! Een stap naar buiten en u staat direct midden in het centrum van Eindhoven. Daar kunt u relaxen met een goede borrel, of uw overtollige energie al winkelend verbranden.

Team Crown Inn zal zijn uiterste beste doen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Indien u vragen heeft of andere informatie wenst, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met de hotelreceptie. De hotelreceptie is 24 uur per dag bereikbaar.

Wij hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen in hotel Crown Inn Eindhoven!

Boek direct voor de beste prijs!