Half Pension
Crown Inn Hotel Eindhoven
image

Half Pension

Een overnachting in hartje centrum Eindhoven. S'avonds geniet u van een heerlijk diner in het restaurant First Floor Dinner & Drinks. Het hotel en restaurant is gelegen aan het altijd gezellige marktplein midden in Eindhoven. Dit trendy restaurant bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op de eerste etage van hotel Crown Inn. Hier kunt u genieten van het uitzicht over de markt onder het genot van een bijzonder diner met een bijpassend wijntje, in een sfeervolle ambiance.

Ook te boeken per mail:

info@crowninn.nl

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie

Welkom bij Crown Inn Hotel Eindhoven

 Welkom op de officiële website van Crown Inn Hotel Eindhoven

Geen enkel hotel in Eindhoven ligt zo centraal als het Crown Inn. In het hartje van de vijfde stad van Nederland verwelkomen wij zowel zakelijke als particuliere gasten. Crown Inn staat voor comfort en een persoonlijke benadering in een huiselijke omgeving op een toplocatie! Een stap naar buiten en u staat direct midden in het centrum van Eindhoven. Daar kunt u relaxen met een goede borrel, of uw overtollige energie al winkelend verbranden.

Team Crown Inn zal zijn uiterste beste doen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Indien u vragen heeft of andere informatie wenst, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met de hotelreceptie. De hotelreceptie is 24 uur per dag bereikbaar.

Wij hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen in hotel Crown Inn Eindhoven!

Boek direct voor de beste prijs!