nlen

Tel: +31 (0) 40 245 45 45

Online Reserveren
CONTROLEER BESCHIKBAARHEID

Voor een betere gebruikerservaring op deze site raden wij u aan om JavaScript in te schakelen.

Uitgelicht

Lazy Sunday Check Out

Wilt u na een ontspannen weekend op de vertrekdag lekker uitslapen? Kies dan voor Lazy Sunday.

Een late check out op zondag. Op zondag uitchecken om 17.00 uur. 15,00 euro per kamer.

Let op: alleen te boeken via onze website. Alle arrangementen zijn inclusief city tax.

Meer info op deze pagina.

Ontbijt bij uw overnachting?

Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Het ontbijt wordt geserveerd:

Maandag t/m Vrijdag: 07.00 - 10.00 uur

Zaterdag, Zondag en Feestdagen: 08.00 - 11.00 uur

Lees hier meer over het ontbijtbuffet.

Arrangementen

Maak uw verblijf nog comfortabeler door niet alleen voor een kamer te kiezen, maar voor een arrangement. Deze acties gelden voor een aankomst op vrijdag, zaterdag of zondag! Meteen reserveren? Bel 040 245 45 45 of mail info@crowninn.nl.

Een overzicht van de mogelijkheden.

Crown Inn Arrangement

VIP-Arrangement

Verwenarrangement

Museumarrangement

Bruidsarrangement

Lazy Sunday Check Out

 

Overnachten in Eindhoven en 's avonds onbezorgd genieten van een driegangen diner. Dat kan met dit arrangement. Op de dag van aankomst serveren wij u een heerlijk surprise menu in ons restaurant First Floor op de eerste etage van ons hotel. U verblijft in een van onze een- of tweepersoonskamers en u geniet van een heerlijk ontbijt.

Lees verder

Wilt u zich even koning of koningin voelen? Baden in luxe? Kies dan voor het VIP-arrangement. Het hotel biedt u luxe extra's voor een leuke prijs. Wat dacht u van wijn op de kamer, een lokale lekkernij en natuurlijk een welkomstdrankje.

Lees verder

Wie van moderne kunst en design houdt is in Eindhoven op de goede plek. Het museum arrangement biedt u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het van Abbe museum, een van de belangrijkste musea voor moderne en hedendaagse kunst in Europa.

Lees verder

Wilt u zich even koning of koningin voelen? Baden in luxe? Kies dan voor het Verwen-arrangement. Het hotel biedt u luxe extra's voor een leuke prijs. Wat dacht u van wijn op de kamer, een lokale lekkernij en natuurlijk een welkomstdrankje?

Lees verder

Bruiloft? Heerlijk uw partner verrassen? Maak gebruik van ons bruidsarrangement en laat u door ons in de watten leggen! Geniet samen van onze prachtige bruidssuite en alle extra's

Lees verder

Wilt u na een ontspannen weekend op de vertrekdag lekker uitslapen? Kies dan voor Lazy Sunday. Een late check out op zondag.

Lees verder

Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

Diverse soorten koffie, thee, jus d'orange, appelsap, melk, (vruchten)yoghurt,  verschillende soorten muesli, volkorenbrood, witbrood, diverse harde broodjes en croissants, cräckers, ontbijtkoek, meerdere soorten kaas en vleeswaren, zoet beleg, gekookte eitje, scrambled eggs, bacon, worstjes, pizza en handfruit.

 

Lees verder

29-juli-2013

Glow Eindhoven 2013

GLOW van 9 tot 16 november 2013!   Lees verder

19-januari-2012

Eindhoven is Beste Binnenstad 2011-2013

De prijs is vooral te danken aan de grootschalige ontwikkelingen in de afgelopen jaren en de eenheid die het centrum daardoor uitstraalt.   Lees verder